Uncategorized

Nëse jeni fansa të aparatit Fujifilm,atëhere ky artikull është për ty!

Fujifilmi është ndër kompanitë më të mëdhaja në botë e cila daton që herët edhe për prodhimin e aparateve fotografikë!

Në Shqipëri Fuji është përhapur në masë,pasi një ndër cilësitë përvec kualitetit është  pesha e lehtë dhe dizajni fin që ka!

Shumë kompani të mëdha prodhojnë për marka si Sony,Canon,Nikon,Fujifilm etj,

Viltroxi  është një nga kompanitë e cila përvec pajisjeve të tjera prodhon edhe lente, Për Sony,Fuji,Nikon Z  etj

Një ndër lentet që ka prodhuar për Fuji-n është VILTROX 85MM F1.8 II (Versioni I dytë)

VILTROX 85mm F1 8 Nikon Z Fuji X Sony E Canon RF Lens Auto Focus Portrait 1

Me një cilësi fantastike ,si dhe me cmim fantastik kjo lente është ndër të preferuarat e klientëve!

  • Lente portret prime me nje hapje drite f1.8 e cila të lejon të punosh edhe ne kushte drite të vështirë
  • Me STM të inkorporuar duke na dhënë një autofokus brilant!
  • Ky është version I dytë I kësaj lente (85mm f1.8)
  • Ka të përfshirë lens-hoodi-n në kuti
  • Autofokus précis dhe të shpejtë!
viltrox af 85mm f18 ii xf fuji 1676212238 df9b5322 progressive

Kjo lente 85mm është ndër lentet më të kerkuara , portret prime dhe cdo fotograf e ka patjetër një lente të tillë në setin apo punën që do zhvillojë!

Copyright LondonTech&Services.com

Ndalohet ribotimi pa lejen e kompanise!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *