Autorizuar nga markat më të njohura

Distributorë të autorizuar

LONDON TECH & SERVICE Distributor i atutorizuar  nga ZHIYUN, GODOX, COMAN per 4 shtete. ALBANIA, KOSOVO, MACEDONIA, MONTENEGRO

Vendi ideal për të gjithë fotografët

DHE ATA QE E DUAN FOTOGRAFINE

Posta Falas

Të gjitha porositë

Kujdesi Klientit

SUPORT 24/7

Pagesë në dorë

100% e sigurtë

Produktet

Super produkt nga London Tech

SUPER OFERTA E JAVES

PERFITOJE TANI PER VETEM

€120.00

00 /Days
00 /Hours
00 /Mins
00 /Secs

Përshtypjet e klientëve

All Category